Bekken-Fysiotherapie Alma Brand & PLASSEN EN POEPEN

De Cirkel Rond

Nieuwsberichten en Aanbiedingen

BEKKEN-FYSIOTHERAPIE PRAKTIJK

Nieuw in de praktijk is de MAPLe, een Biofeedback apparaat, waarmee ik zowel diagnostisch als therapeutisch inwendig kan werken in de bekkenbodem.

Bent u geïnteresseerd in de laatste ontwikkelingen van de praktijk, klik dan hier voor de NIEUWSBRIEF.

Na het volgen van een cursus, waarin ik geleerd heb om pijnlijke, scheefstaande stuitjes te mobiliseren, zijn de resultaten veelbelovend. Een zeer interessant internationaal Coccyx congres heeft nog een breder licht geworpen op mijn kennis over stuitpijn.

Ondersteunende behandeling met Medical Tape is ook mogelijk in de praktijk.

Alma heeft de cursus Seksuologie: sekscounseling, waarbij seksueel functioneren en seksuele problemen bespreekbaar wordt gemaakt en een handreiking wordt gegeven naar de best mogelijke hulp bij het oplossen van een seksueel probleem met succes afgerond

René heeft de orthopedische revalidatie cursus 4xT (Test, Trigger, Tape & Train), waarin bestaande en nieuwe interventies (myofasciaal) worden toegepast bij  klachten in rug, schouder, nek, bekken, elleboog, pols, knie enkel en voet succesvol afgerond.

Heeft u een combinatie van Lichamelijke en Psychische klachten? U bent van harte welkom.

PLASSEN EN POEPEN

In september 2018 ben ik uitgenodigd om een stand te bemannen met/over het thema zindelijkheid en Kinderbekkenfysiotherapie op de open dag van Juut & Co in Ulft en op de Jonge-Gezinnen beurs in Terborg.

Het memorie, domino en het kwartetspel zijn vernieuwd! De kaartjes zijn nu gedrukt en zien er prachtig uit.

Aantrekkelijke aanbiedingen op verschillende materialen. Bestel snel en profiteer het hele jaar van aantrekkelijke kortingen.

 

Voor informatie over ons privacy beleid zie:  Privacy beleid