De Cirkel Rond

Promotie Onderzoek

De komende jaren werk ik aan een promotie onderzoek naar:

"Characteristics of young adult women in a pelvic physical therapy practice in The Netherlands"         "Kenmerken van jongvolwassen vrouwen in de bekkenfysiotherapie praktijk in Nederland"         

Op deze pagina zal ik u op de hoogte te houden van de voortgang van mijn onderzoek. Op dit moment is mijn eerste studie (van de vier) afgerond.

De interviews zijn gedaan, waarvoor dank aan alle deelnemers, en Betty voor haar hulp bij het interviewen, en de uitkomsten zijn geanalyseerd. Twee artikelen zijn ingeleverd bij twee internationale tijdschriften in afwachting van acceptatie voor publicatie. 

Op dit moment ben ik druk bezig om voor twee vervolgstudies de online omgeving voor de vragenlijsten in te richten. Een vragenlijst is bedoeld voor mijn collega bekkenfysiotherapeuten in Nederland, de andere voor jongvolwassen vrouwen in Nederland. Vrouwen die mee kunnen doen moeten tussen de 18 en 45 jaar oud zijn, en ofwel zwanger van hun eerste kind, kinderen jonger dan twee jaar hebben, of geen kinderen hebben. Zodra de lijsten online gaan, zal ik dat ook hier vermelden. 

Ben je geïnteresseerd om mee te doen aan mijn onderzoek stuur dan een E-mail naar Alma.Brand@ou.nl onder vermelding van Studie 2 (als je bekkenfysiotherapeut bent) of Studie 3 als je een jongvolwassen vrouw bent. Ik stuur je zodra de vragenlijst online gaat meer informatie over de studie, waarna je definitief kunt besluiten of je mee wilt doen of niet.