De Cirkel Rond

Nieuwsberichten


Een einde en een nieuw begin.                                            Op 01 december 2022 is de praktijk gesloten. René geniet van zijn pensioen en Alma begint aan een nieuwe uitdaging.

PLASSEN EN POEPEN, Vocht, Eten en Toiletgedrag, MOEILIJK!! is gestopt.                    De copyright op alle materialen blijft eigendom van Alma.

Alma heeft deelgenomen aan een of meerdere cursussen over Chronische Pijn en Fascia Therapie om haar kennis te vergroten over de bindweefselstructuren in het menselijk lichaam. Deze therapie biedt aanvullende behandelmogelijkheden voor allerlei pijnklachten. Binnen deze vorm van therapie maakt zij gebruik van de Sylo-pen (voor meer informatie of om zelf te bestellen klik hier) en een aantal Fascia Tools.

De INDIBA Active CT8, een active celtherapie apparaat, kan behandelingen op een prettige manier ondersteunen. 

Met de MAPLe, een Biofeedback apparaat, waarmee zowel diagnostisch als bekkenfysiotherapeutisch inwendig kan worden gewerkt, kan bekkenbodem spierspanning gemeten worden en kunnen de bekkenbodemspieren geprikkeld worden met stroom (elektrostimulatie) om pijn te dempen, beter te ontspannen, of spierfunctie te optimaliseren.

Met behulp van de NIMOC methode kunnen in veel gevallen pijnlijke, scheefstaande stuitjes gemobiliseerd worden. De resultaten zijn veelbelovend. 

Heeft u een combinatie van Lichamelijke en Psychische klachten? U bent van harte welkom.


Voor informatie over ons privacy beleid zie:  Privacy beleid